Szilvásy Judit okl. mérnök
Feng Shui tanácsadó
FENG SHUI TUDÁSTÁR
Hiszünk az önképzésben!
Online megrendeled...
Átutalással fizetsz...
Hozzáférésedet aktiváljuk...
... a többi rajtad áll!
2024 4.490 Ft 13 videó (3:11:02), 1 pdf
A 2024-es Feng Shui és kínai asztrológiai előrejelzés egy interaktív előadás, mely lakásod 2024-es Feng Shuiját is tartalmazza. Kalkulátorunk segítségével elkészíted kínai asztrológiai képletedet, és miközben Judit beszél, a képletedben megtalálod a személyesen neked szóló információkat. Ha lakásod méretarányos alaprajza is rendelkezésedre áll, további személyre szabott ismeretekhez juthatsz...
Globális energiaváltás 3.000 Ft 7 videó (1:08:42)
2024. február 4-én elkezdődik a 20 évig (2044-ig) tartó 9-es kor! Mit érdemes tudni a globális energiaváltásról? Tények, érdekességek az új korszakról.
Lakásunk életünk tükre 2.000 Ft 7 videó (1:26:47)
A Feng Shui dióhéjban - Mi az a Feng Shui? Mire jó? Mit kezdjek vele? A film választ ad ezekre a kérdésekre, és széleskörű betekintést nyújt e tudomány kincsestárába. A film a "Váltsuk valóra álmainkat Feng Shuival" című könyv DVD melléklete.

Ha a Formaiskola anyagrészre van érvényes előfizetésed, ezeket a videókat ott külön előfizetés nélkül díjmentesen megnézheted!
Formaiskola 45.000 Ft 18 videó (15:18:14), 4 pdf
Ez a videó-összeállítás mindenkinek ajánlott! Itt kapod meg a Feng Shui szemlélet alapjait, és megérted az élet miértjeit.
9*Ki asztrológia 15.000 Ft 3 videó (4:03:37), 2 pdf
Feng Shui asztrológia a 9 csillag Ki rendszerrel, amely megnöveli a térbeli Feng Shui eredményességét. Gua számok és jellemzésük, karakterszám, energetikai szám
Tájolás Ingyenes 1 videó (03:38)
Részlet Szilvásy Judit: Lakásunk életünk tükre című videójából
Iránytű iskola 25.000 Ft 16 videó (4:59:42), 3 pdf
Az iránytű használata. A ház centruma, a nyolc irány. Lakók lehetőségei. Lakás üzenete. Jó és rossz irányok. Házalak javítása, életminőség, orvoslás...
Üzleti Feng Shui 30.000 Ft 6 videó (7:03:35), 2 pdf
Névjegykártya tervezés, logók vizsgálata, üzletkiválasztás, iroda- és üzlet berendezése. Feng Shui méretek. Asztalok, székek, színek. Arcelemzés
Kert Feng Shui 15.000 Ft 3 videó (4:09:10), 2 pdf
A környezet vizsgálata, épület színek, kerti tárgyak helye, formája, színe. (kerítés, kerti tó, melléképület, kerti sütő, útvezetés, stb)
Feng Shui piknik Ingyenes 1 videó (07:10)
A FEM3 café felvétele - 2016. június 27.
Radiesztézia 20.000 Ft 13 videó (5:30:05), 2 pdf
Hartmann sugárzás, Curry sugárzás, Vízér, törésvonal, Szent György vonal és Ley vonal, érc telér mérésének elmélete és gyakorlata. Légköri sugárzások. Aurák, csakrák...
Lakáshoroszkóp 45.000 Ft 7 videó (8:00:44), 2 pdf
Ezzel a módszerrel pontosan ki tudjuk számolni, hogy lakásunk, irodánk egyes területei egy adott időszakban milyen célra felelnek meg leginkább.
Kínai asztrológia 45.000 Ft 10 videó (13:06:56), 2 pdf
A kínai asztrológia legmagasabb szintű technikája. Nem csak az év állatjegye alapján végezzük a személyiség elemzést, hanem a perc is fontossá válik egy ember analízisénél.
Mi az a I-Ching Ingyenes 1 videó (05:05)
Szilvásy Judit bemutatja az eredeti kínai jóslási technikát egy konkrét kérdés kapcsán
I Ching 25.000 Ft 5 videó (4:11:19), 1 pdf
Három érme hatszori feldobása során megrajzolunk egy hexagramot. Ennek értelmezéséből tudjuk meg az Univerzum válaszát a feltett kérdésünkre...
Egyedül vagy? 12.000 Ft 9 videó (2:27:13), 1 pdf
Az ember társas lény! Szinte mindent megteszünk, hogy megtaláljuk párunkat, és ha már megtaláltuk, kapcsolatunk az örök boldogság forrásává váljon számunkra...
Logó, arculat 13.000 Ft 14 videó (1:55:46), 1 pdf
Névjegykártya - Logó - Brand - Arculat

A névjegykártya Te vagy, mutatja sikeredet. Már egyetlen rosszul tervezett vonal akár a logóban tönkreteheti a vállalkozást. Ezért kell a Feng Shui szempontjait ismerni, hogy bennünket energetizáló névjegykártyát, logót, arculatot tudjunk létrehozni.
Mi az a Feng Shui? Ingyenes 1 videó (04:14)
Mi az a Feng Shui? - az Otthon Tv felvétele
Mire jó a Feng Shui? Ingyenes 1 videó (52:41)
Mire jó a Feng Shui? - beszélgetés - A Hatoscsatorna felvétele - Női szemmel - 2014.11.19.
FS tanácsadás Ingyenes 1 videó (11:29)
Az RTL klub felvétele - 2017.03.19
Egészség, szerelem Ingyenes 1 videó (05:11)
Az RTL klub Fókusz felvétele - Feng Shui vendégségben Cooky-nál és Sütő Enikőnél - 2014. november
Párkapcsolat Feng Shui Ingyenes 1 videó (06:24)
A FEM3 café felvétele - 2016. november 7.
Feng Shui karácsony Ingyenes 1 videó (06:44)
A FEM3 café felvétele - 2016. december 14.
Otthon, otthon Ingyenes 1 videó (49:46)
Szilvásy Judit a Duna Tv Ridikül című műsorában - Adás: 2021. március 29.
Váltsuk valóra... Ingyenes 1 videó (04:16)
Szilvásy Judit bemutatja Váltsuk valóra álmainkat Feng Shuival című könyvének második - DVD-mellékletet is tartalmazó - kiadását
Rendezzük át... Ingyenes 1 videó (03:34)
Szilvásy Judit bemutatja Rendezzük át lakásunkat Feng Shuival egy sikeresebb életért című könyvének második, átdolgozott kiadását
Út a boldogsághoz... Ingyenes 1 videó (05:43)
Szilvásy Judit bemutatja Feng Shui - Út a boldogsághoz című könyvét, mely sok-sok színes képpel, ábrával, táblázatokkal, és közérthető magyarázatokkal mutatja be a párkapcsolati Feng Shui legrejtettebb titkait is.
Konyha, étkező, nappali Ingyenes 1 videó (04:28)
Részlet Szilvásy Judit: Lakásunk életünk tükre című videójából
Feng Shui Bolt Ajánlott könyveink Havi lakáshoroszkóp Mi ez? Az előfizetés módja Éves orvoslás Legfrissebb szám Korábbi számok

Segíthetek? - Az oldal használata

Miért épp a Tudástárat használjam Feng Shui tanulására?

1996 óta foglalkozok Feng Shui oktatással. Tanfolyamaim konkrét tudást nyújtanak, hiszen a mérnöki szemlélet szereti a logikusan megmagyarázható dolgokat. Ezen az oldalon összegyűjtöttem a tanfolyamok élő felvételeit: minden videó olyan, mintha személyesen ülnél ott az előadóteremben.

Mi segít a tudásom elmélyítésében?

A videók anyagát önállóan tudod elsajátítani. Készítettem hozzájuk önellenőrző feladatsorokat, amelyekkel ellenőrizni tudod, hogy megértetted-e az elhangzottakat. Amennyiben a kérdésekre nem tudod a választ, nézd meg újra a videókat!

Hogyan tudom megnézni a videókat?

A videók megtekintése (beleértve az ingyenes videókat is!) egyszeri regisztrációhoz kötött, mely során el kell fogadnod az Adatkezelési tájékoztatónkat és a Felhasználói szerződést. Regisztráció után az összes ingyenes videót végig tudod nézni.

De mi a helyzet az előfizetéses videókkal?

Regisztráció után a videók részleteinél található "Megrendelem" gombra kattintva tudod megrendelni az anyagrészt (a megrendelés folyamatát az utolsó lépésig bármikor megszakíthatod). Sikeres megrendelés esetén a megadott e-mail címedre kapsz egy üzenetet, melyben benne vannak a fizetési információk. Amint az előfizetési díj beérkezik hozzánk (vagy jelzed felénk az átutalás tényét), előfizetésedet azonnal aktiváljuk, így számodra az anyagrész elérhetővé válik.

Hol érdemes kezdeni?

Ha csak egy betekintést szeretnél kapni a Feng Shui működésébe, használatába, akkor első lépésben érdemes megnézned a Lakásunk életünk tükre című videót. Amennyiben azonban komolyabban belevetnéd magad a Feng Shui tanulmányozásába, kezdheted rögtön a Formaiskolával (ez esetben a Lakásunk életünk tükre című videót külön nem szükséges megrendelni, mert azt tartalmazza a Formaiskola anyaga).

Aztán hogyan tovább?

Na, innentől a döntés Rajtad áll! Kérdés, hogy mit szeretnél?

Ha megrendeltem egy anyagrészt, mennyi ideig és hányszor nézhetek meg egy videót?

Minden videó részletes leírásában megtalálod az előfizetés érvényességének időtartamát (ez általában két hónap), ez alatt az idő alatt annyiszor nézed meg a felvételeket, ahányszor szeretnéd. Ha már megrendeltél egy anyagrészt, belépés után az anyagrész részletes leírásánál mindig nyomon követheted, hogy hozzáférésed még mennyi ideig érvényes az adott anyagrészhez.

Ám ha egy képzésen veszel részt (lást az előző kérdésnél), a képzés anyagrészeihez a képzés végéig hozzáférhetsz, és annyiszor nézed meg őket, amennyiszer csak szeretnéd akkor is, ha időközben már egy másik anyagrészre tértünk. Így tehát lesz lehetőséged visszakeresni a szükséges információkat, ha esetleg valami elkerülte volna a figyelmedet.

Kérhetek segítséget az önképzéshez?

Az önképzéshez az új oktatási törvény értelmében nem adhatok több segítséget. Az anyaggal kapcsolatban ne hívj fel, ne írj, de hidd el, az anyag olyan részletes, hogy minden kérdésedre választ fogsz kapni.

Ám ha úgy érzed, egyedül nem boldogulnál az anyagrészekkel, jelentkezz egy Feng shui tanácsadó képzésre (lásd fentebb), ahol van lehetőség konzultációra.

Amennyiben saját lakásod Feng Shuizásában akadsz el, kérhetsz tőlem tanácsot!

Kapok-e oklevelet, vagy bármiféle tanúsítványt a megszerzett tudásomról?

Ahogy fentebb erről már volt szó, csak azoknak tudok tanúsítványt adni, akik valamelyik Feng Shui tanácsadó képzésen vesznek részt, és azt sikeresen elvégzik, valamint az anyagból sikeres vizsgát tesznek.

És ha még mindig van kérdésem, vagy valami nem világos?

Írj egy e-mailt a szilvasy.judit@fengshui.hu e-mail címre!