Szilvásy Judit okl. mérnök
Feng Shui tanácsadó
FENG SHUI TUDÁSTÁR
Hiszünk az önképzésben!
Online megrendeled...
Átutalással fizetsz...
Hozzáférésedet aktiváljuk...
... a többi rajtad áll!
Lakásunk életünk tükre 2.000 Ft 7 videó (1:26:47)
A Feng Shui dióhéjban - Mi az a Feng Shui? Mire jó? Mit kezdjek vele? A film választ ad ezekre a kérdésekre, és széleskörű betekintést nyújt e tudomány kincsestárába. A film a "Váltsuk valóra álmainkat Feng Shuival" című könyv DVD melléklete.

Ha a Formaiskola anyagrészre van érvényes előfizetésed, ezeket a videókat ott külön előfizetés nélkül díjmentesen megnézheted!
Formaiskola 37.700 Ft 35 videó (15:43:20), 4 pdf
Ez a videó-összeállítás mindenkinek ajánlott! Itt kapod meg a Feng Shui szemlélet alapjait, és megérted az élet miértjeit.
9*Ki asztrológia 12.500 Ft 3 videó (4:02:57), 2 pdf
Feng Shui asztrológia a 9 csillag Ki rendszerrel, amely megnöveli a térbeli Feng Shui eredményességét. Gua számok és jellemzésük, karakterszám, energetikai szám
Tájolás Ingyenes 1 videó (03:38)
Részlet Szilvásy Judit: Lakásunk életünk tükre című videójából
Iránytű iskola 25.000 Ft 16 videó (5:06:14), 2 pdf
Az iránytű használata. A ház centruma, a nyolc irány. Lakók lehetőségei. Lakás üzenete. Jó és rossz irányok. Házalak javítása, életminőség, orvoslás...
Üzleti Feng Shui 25.000 Ft 6 videó (7:03:33), 2 pdf
Névjegykártya tervezés, logók vizsgálata, üzletkiválasztás, iroda- és üzlet berendezése. Feng Shui méretek. Asztalok, székek, színek. Arcelemzés
Kert Feng Shui 12.500 Ft 4 videó (5:03:16), 2 pdf
A környezet vizsgálata, épület színek, kerti tárgyak helye, formája, színe. (kerítés, kerti tó, melléképület, kerti sütő, útvezetés, stb)
Feng Shui piknik Ingyenes 1 videó (07:10)
A FEM3 café felvétele - 2016. június 27.
A Nagy Ő 5.000 Ft 9 videó (2:27:13), 1 pdf
Az ember társas lény! Szinte mindent megteszünk, hogy megtaláljuk a nagy Ő-t, és ha már megtaláltuk, párkapcsolatunk az örök boldogság forrásává váljon számunkra...
Lakáshoroszkóp 37.700 Ft 7 videó (8:00:47), 2 pdf
Ezzel a módszerrel pontosan ki tudjuk számolni, hogy lakásunk, irodánk egyes területei egy adott időszakban milyen célra felelnek meg leginkább.
Kínai asztrológia 37.700 Ft 9 videó (11:28:17), 2 pdf
A kínai asztrológia legmagasabb szintű technikája. Nem csak az év állatjegye alapján végezzük a személyiség elemzést, hanem a perc is fontossá válik egy ember analízisénél.
Mi az a I-Ching Ingyenes 1 videó (05:05)
Szilvásy Judit bemutatja az eredeti kínai jóslási technikát egy konkrét kérdés kapcsán
I Ching 25.000 Ft 5 videó (4:11:19), 1 pdf
Három érme hatszori feldobása során megrajzolunk egy hexagramot. Ennek értelmezéséből tudjuk meg az Univerzum válaszát a feltett kérdésünkre...
Radiesztézia 20.000 Ft 13 videó (5:30:01), 2 pdf
Hartmann sugárzás, Curry sugárzás, Vízér, törésvonal, Szent György vonal és Ley vonal, érc telér mérésének elmélete és gyakorlata. Légköri sugárzások. Aurák, csakrák...
Mi az a Feng Shui? Ingyenes 1 videó (04:14)
Mi az a Feng Shui? - az Otthon Tv felvétele
Mire jó a Feng Shui? Ingyenes 1 videó (52:41)
Mire jó a Feng Shui? - beszélgetés - A Hatoscsatorna felvétele - Női szemmel - 2014.11.19.
FS tanácsadás Ingyenes 1 videó (11:29)
Az RTL klub felvétele - 2017.03.19
Egészség, szerelem Ingyenes 1 videó (05:11)
Az RTL klub Fókusz felvétele - Feng Shui vendégségben Cooky-nál és Sütő Enikőnél - 2014. november
Párkapcsolat Feng Shui Ingyenes 1 videó (06:24)
A FEM3 café felvétele - 2016. november 7.
Feng Shui karácsony Ingyenes 1 videó (06:44)
A FEM3 café felvétele - 2016. december 14.
Váltsuk valóra... Ingyenes 1 videó (04:16)
Szilvásy Judit bemutatja Váltsuk valóra álmainkat Feng Shuival című könyvének második - DVD-mellékletet is tartalmazó - kiadását
Rendezzük át... Ingyenes 1 videó (03:34)
Szilvásy Judit bemutatja Rendezzük át lakásunkat Feng Shuival egy sikeresebb életért című könyvének második, átdolgozott kiadását
Út a boldogsághoz... Ingyenes 1 videó (05:43)
Szilvásy Judit bemutatja Feng Shui - Út a boldogsághoz című könyvét, mely sok-sok színes képpel, ábrával, táblázatokkal, és közérthető magyarázatokkal mutatja be a párkapcsolati Feng Shui legrejtettebb titkait is.
Konyha, étkező, nappali Ingyenes 1 videó (04:28)
Részlet Szilvásy Judit: Lakásunk életünk tükre című videójából
Feng Shui Bolt Ajánlott könyveink Havi lakáshoroszkóp Mi ez? Az előfizetés módja Éves orvoslás Legfrissebb szám Korábbi számok

Segíthetek? - Az oldal használata

Miért épp a Tudástárat használjam Feng Shui tanulására?

1996 óta foglalkozok Feng Shui oktatással. Tanfolyamaim konkrét tudást nyújtanak, hiszen a mérnöki szemlélet szereti a logikusan megmagyarázható dolgokat. Ezen az oldalon összegyűjtöttem a tanfolyamok élő felvételeit: minden videó olyan, mintha személyesen ülnél ott az előadóteremben.

Mi segít a tudásom elmélyítésében?

A videók anyagát önállóan tudod elsajátítani. Készítettem hozzájuk önellenőrző feladatsorokat, amelyekkel ellenőrizni tudod, hogy megértetted-e az elhangzottakat. Amennyiben a kérdésekre nem tudod a választ, nézd meg újra a videókat!

Hogyan tudom megnézni a videókat?

A videók megtekintése (beleértve az ingyenes videókat is!) egyszeri regisztrációhoz kötött, mely során el kell fogadnod az Adatkezelési tájékoztatónkat és a Felhasználói szerződést. Regisztráció után az összes ingyenes videót végig tudod nézni.

De mi a helyzet az előfizetéses videókkal?

Regisztráció után a videók részleteinél található "Megrendelem" gombra kattintva tudod megrendelni az anyagrészt (a megrendelés folyamatát az utolsó lépésig bármikor megszakíthatod). Sikeres megrendelés esetén a megadott e-mail címedre kapsz egy üzenetet, melyben benne vannak a fizetési információk. Amint az előfizetési díj beérkezik hozzánk (vagy jelzed felénk az átutalás tényét), előfizetésedet azonnal aktiváljuk, így számodra az anyagrész elérhetővé válik.

Hol érdemes kezdeni?

Ha csak egy betekintést szeretnél kapni a Feng Shui működésébe, használatába, akkor első lépésben érdemes megnézned a Lakásunk életünk tükre című videót. Amennyiben azonban komolyabban belevetnéd magad a Feng Shui tanulmányozásába, kezdheted rögtön a Formaiskolával (ez esetben a Lakásunk életünk tükre című videót külön nem szükséges megrendelni, mert azt tartalmazza a Formaiskola anyaga).

Aztán hogyan tovább?

Válaszd mindig a soron következő előfizetéses anyagrészt (a videókat a javasolt haladási sorrendnek megfelelően rendeztük sorba)!

Ha megrendeltem, mennyi ideig és hányszor nézhetek meg egy videót?

Minden videó részletes leírásában megtalálod az előfizetés érvényességének időtartamát (ez általában két hónap), ez alatt az idő alatt annyiszor nézed meg a felvételeket, ahányszor szeretnéd. Ha már megrendeltél egy videót, belépés után az anyagrész részletes leírásánál mindig nyomon követheted, hogy hozzáférésed még hány napig érvényes az adott videóhoz.

Megrendelhetek-e egyszerre több anyagrészt is?

Igen! Sőt ilyen esetben néhány kedvezményben is részesülsz!

Ha egyszerre megrendeled a
Forma + 9 csillag + Iránytű + Üzleti + Kert + Nagy Ő anyagrészeket (6 anyagrész),
vagy a Lakáshoroszkóp + Kínai asztrológia + I-Ching anyagrészeket (3 anyagrész),

Kérhetek-e egyéb segítséget az önképzéshez?

Az új oktatási törvény értelmében az ilyen jellegű önképzéshez nem adhatok több segítséget. Az anyaggal kapcsolatban ne hívj fel telefonon, ne írj e-mailt, de hidd el, az anyag olyan részletes, hogy minden kérdésedre választ fogsz kapni. Amennyiben saját lakásod Feng Shuizásában akadsz el, kérhetsz tőlem tanácsot!

Kapok-e oklevelet, vagy bármiféle tanúsítványt a megszerzett tudásomról?

Sajnos, se oklevelet, se tanúsítványt nem adhatok. Megnyugtatásul azonban elmondanám, hogy az elmúlt évtizedekben tőlem senki nem kérte, hogy mutassam be az okleveleimet. Vállalkozói igazolványomban "egyéb tanácsadás" szerepel. Az egyik anyagrészből megtudhatod, hogyan tudod az "oklevél-hiány jelenséget" Feng Shuisan orvosolni.

És ha még mindig van kérdésem, vagy valami nem világos?

Írj egy e-mailt a szilvasy.judit@fengshui.hu e-mail címre!