Szilvásy Judit
Feng Shui tanácsadó
FENG SHUI TUDÁSTÁR
Önképző portál
Elérhetőség:
Telefon: +3630 95 905 95
e-mail: fengshui@fengshui.hu
2020 - a Fém Patkány éve 3.000 Ft Mit hoz számodra 2020, a Fém Patkány éve? Készítsd el kínai születési képletedet! (elkészítéséhez kattints ide!) Az előadás során Judit beszél az elemekről, mialatt te a kezedben levő születési képleten követheted, az elhangzottakból rád mi érvényes.

Semmilyen Feng Shui előképzettséget nem igényel!
Egészség, szerelem Ingyenes Az RTL klub Fókusz felvétele - Feng Shui vendégségben Cooky-nál és Sütő Enikőnél - 2014. november
FS tanácsadás Ingyenes Az RTL klub felvétele - 2017.03.19
Lakásunk életünk tükre 2.000 Ft A Feng Shui dióhéjban - Mi az a Feng Shui? Mire jó? Mit kezdjek vele? A film választ ad ezekre a kérdésekre, és széleskörű betekintést nyújt e tudomány kincsestárába. A film a "Váltsuk valóra álmainkat Feng Shuival" című könyv DVD melléklete.

Ha a Formaiskola anyagrészre van érvényes előfizetésed, ezeket a videókat ott külön előfizetés nélkül díjmentesen megnézheted!
Mi az a Feng Shui? Ingyenes Mi az a Feng Shui? - az Otthon Tv felvétele
Mire jó a Feng Shui? Ingyenes Mire jó a Feng Shui? - beszélgetés - A Hatoscsatorna felvétele - Női szemmel - 2014.11.19.
Tájolás Ingyenes Részlet Szilvásy Judit: Lakásunk életünk tükre című videójából
Formaiskola 37.700 Ft Ez a videó-összeállítás mindenkinek ajánlott! Itt kapod meg a Feng Shui szemlélet alapjait, és megérted az élet miértjeit.
1 - 7 videó anyaga: Feng Shui alapfogalmak - Feng Shui iskolák megismerése és összehasonlítása - Feng Shui orvoslási alapismeretek...
8 - 28 videó anyaga: Alaprajzi kérdések: hiány és többlet, orvoslásuk - Betegségre hajlamosító alaprajzi problémák - Ajtók, ablakok - A Yin és Yang filozófiája - Gyerekszoba - Hálószoba - Rend és rendetlenség - Tértisztítás
9*Ki asztrológia 12.500 Ft Yin és Yang. Feng Shui asztrológia a 9 csillag Ki rendszerrel, amely megnöveli a térbeli Feng Shui eredményességét. Személyiségi jellemzők, viselkedési módok, társkapcsolatok, a számok és elemek összefüggései. Aktív és passzív időszakok kiszámítása, vállalkozások indítása, lehetőségei, házasság időpontja. (Egynapos tanfolyam anyaga)
Iránytű iskola 25.000 Ft Tréning az iránytű (tájoló) használatára. A ház centruma, a nyolc irány. Lakók lehetőségei. Lakás üzenete. Jó és rossz irányok. Házalak javítása színekkel, életminőség, betegségek, orvoslás. Egy lakás teljes Feng Shui térképének elkészítése. Trigramok, egészség, érzelmek. Pa-Chai, akadémikus I-ching. (Kétnapos tanfolyam anyaga)
Üzleti Feng Shui 25.000 Ft Névjegykártya tervezés, logók vizsgálata, üzletkiválasztás, iroda- és üzlet berendezése. Feng Shui méretek. Asztalok, székek, színek. Arcelemzés. (Kétnapos tanfolyam anyaga)
Kert Feng Shui 12.500 Ft A környezet vizsgálata, épület színek, kerti tárgyak helye, formája, színe. (kerítés, kerti tó, melléképület, kerti sütő, útvezetés, stb) (Egynapos tanfolyam anyaga)
A Nagy Ő 5.000 Ft Az ember társas lény! Szinte mindent megteszünk, hogy megtaláljuk a nagy Ő-t, és ha már megtaláltuk, párkapcsolatunk az örök boldogság forrásává váljon számunkra...
És még a legmerészebb álmainkban sem gondolnánk, hogy esetleg a lakásunk energiái gátolnak a boldogság elérésében; hogy egy parányi kiegészítő, vagy egy ágy áthelyezés minden problémánkat megoldhatná...
Lakáshoroszkóp 37.700 Ft A Feng Shui nem csak térben, hanem időben is működik. Ezzel a kínai metafizikai módszerrel pontosan ki tudjuk számolni, hogy lakásunk, irodánk egyes területei egy adott időszakban milyen célra felelnek meg leginkább, így a láthatatlan energiákat érzékelhető módon hasznunkra tudjuk fordítani. Ez a Feng Shui titok! (Kétnapos tanfolyam anyaga)
Kínai asztrológia 37.700 Ft A kínai asztrológia legmagasabb szintű technikájának bemutatása. Nem egyszerűen csak az év állatjegye (Kutya, Ló, Nyúl, stb.) alapján végezzük a személyiség elemzést, hanem ugyanúgy, ahogy a nyugati asztrológiában, a hónap, nap is fontossá válik egy ember analízisénél. (Háromnapos tanfolyam anyaga)
I Ching 25.000 Ft Három érme hatszori feldobása során megrajzolunk két trigramot, melyek együtt egy hexagramot alkotnak. Ennek értelmezéséből tudjuk meg az Univerzum válaszát a feltett kérdésünkre. (Egynapos tanfolyam anyaga)
Radiesztézia 20.000 Ft Hartmann sugárzás, Curry sugárzás, Vízér, törésvonal, Szent György vonal és Ley vonal, érc telér mérésének elmélete és gyakorlata. Légköri sugárzások. Aurák, csakrák...(Kétnapos tanfolyam anyaga)
Párkapcsolat Feng Shui (FEM3) Feng Shuival is jobbá tehető a párkapcsolat
A FEM3 café felvétele - 2016. november 7.
Feng Shui piknik (FEM3) Piknikezz a Feng Shui szerint!
A FEM3 cafe felvétele - 2016. június 27.
Karácsonyfa Feng Shui (FEM3) Hová kerüljön a karácsonyfa?
A FEM3 café felvétele - 2016. december 14.
Konyha, étkező, nappali Konyha, étkező, nappali
Részlet Szilvásy Judit: Lakásunk életünk tükre című viedójából
Váltsuk valóra... Váltsuk valóra álmainkat Feng Shuival
könyvismertető
Rendezzük át lakásunkat... Rendezzük át lakásunkat Feng Shuival egy sikeresebb életért
könyvismertető
Út a boldogsághoz... Feng Shui - Út a boldogsághoz
könyvismertető
Mi az a I Ching? Mi az a I Ching?
Az eredeti kínai jóslási technika bemutatása
Mi ez? Az előfizetés módja Éves orvoslás Legfrissebb szám Korábbi számok Ajánlott könyveink Feng Shui Bolt Havi lakáshoroszkóp


Kínai asztrológia - négyoszlopos sorselemzés

Teljes hossza: 11:28:17 | Előfizetési díj: 37.700 Ft | Érvényes a jóváhagyástól 2 hónapig

A kínai asztrológia legmagasabb szintű technikájának bemutatása. Nem egyszerűen csak az év állatjegye (Kutya, Ló, Nyúl, stb.) alapján végezzük a személyiség elemzést, hanem ugyanúgy, ahogy a nyugati asztrológiában, a hónap, nap is fontossá válik egy ember analízisénél. (Háromnapos tanfolyam anyaga)

A technika előnye az, hogy ha nem tudjuk az órát, (ami sok esetben előfordul), akkor is el tudjuk készíteni a horoszkópot. A szerencse kiszámolható! Igen, ki tudjuk számolni, mikor milyen lehetőség köszönt ránk.

Ajánlott irodalom:

Kínai kalendárium,
Raymond Lo: Kínai asztrológia, négyoszlopos sorselemzés,
Raymond Lo: Feng Shui & A siker titka térben és időben

Kínai kalendárium

Kínai asztrológia

A siker titka 

Az alábbi anyagrészek megtekintéséhez érvényes előfizetésre van szükség.
38 oldal

Jegyzet

1:22:05

1. videó

1:30:14

2. videó

1:28:08

3. videó

43:10

4. videó

1:27:55

5. videó

1:11:43

6. videó

1:23:14

7. videó

58:00

8. videó

1:23:48

9. videó

2 oldal

Ellenőrző feladatsor

A feladatlapot kinyomtatás után dolgozd ki! Ha szükségesnek érzed, bátran nézd vissza a megfelelő videókat!

Kis türelmet!
Feng Shui Tudástár
Szövegtörzs