Szilvásy Judit okl. mérnök
Feng Shui tanácsadó
FENG SHUI TUDÁSTÁR
Hiszünk az önképzésben!
Online megrendeled...
Átutalással fizetsz...
Hozzáférésedet aktiváljuk...
... a többi rajtad áll!
2024 4.490 Ft 13 videó (3:11:02), 1 pdf
A 2024-es Feng Shui és kínai asztrológiai előrejelzés egy interaktív előadás, mely lakásod 2024-es Feng Shuiját is tartalmazza. Kalkulátorunk segítségével elkészíted kínai asztrológiai képletedet, és miközben Judit beszél, a képletedben megtalálod a személyesen neked szóló információkat. Ha lakásod méretarányos alaprajza is rendelkezésedre áll, további személyre szabott ismeretekhez juthatsz...
Globális energiaváltás 3.000 Ft 7 videó (1:08:42)
2024. február 4-én elkezdődik a 20 évig (2044-ig) tartó 9-es kor! Mit érdemes tudni a globális energiaváltásról? Tények, érdekességek az új korszakról.
Lakásunk életünk tükre 2.000 Ft 7 videó (1:26:47)
A Feng Shui dióhéjban - Mi az a Feng Shui? Mire jó? Mit kezdjek vele? A film választ ad ezekre a kérdésekre, és széleskörű betekintést nyújt e tudomány kincsestárába. A film a "Váltsuk valóra álmainkat Feng Shuival" című könyv DVD melléklete.

Ha a Formaiskola anyagrészre van érvényes előfizetésed, ezeket a videókat ott külön előfizetés nélkül díjmentesen megnézheted!
Formaiskola 45.000 Ft 18 videó (15:18:14), 4 pdf
Ez a videó-összeállítás mindenkinek ajánlott! Itt kapod meg a Feng Shui szemlélet alapjait, és megérted az élet miértjeit.
9*Ki asztrológia 15.000 Ft 3 videó (4:03:37), 2 pdf
Feng Shui asztrológia a 9 csillag Ki rendszerrel, amely megnöveli a térbeli Feng Shui eredményességét. Gua számok és jellemzésük, karakterszám, energetikai szám
Tájolás Ingyenes 1 videó (03:38)
Részlet Szilvásy Judit: Lakásunk életünk tükre című videójából
Iránytű iskola 25.000 Ft 16 videó (4:59:42), 3 pdf
Az iránytű használata. A ház centruma, a nyolc irány. Lakók lehetőségei. Lakás üzenete. Jó és rossz irányok. Házalak javítása, életminőség, orvoslás...
Üzleti Feng Shui 30.000 Ft 6 videó (7:03:35), 2 pdf
Névjegykártya tervezés, logók vizsgálata, üzletkiválasztás, iroda- és üzlet berendezése. Feng Shui méretek. Asztalok, székek, színek. Arcelemzés
Kert Feng Shui 15.000 Ft 3 videó (4:09:10), 2 pdf
A környezet vizsgálata, épület színek, kerti tárgyak helye, formája, színe. (kerítés, kerti tó, melléképület, kerti sütő, útvezetés, stb)
Feng Shui piknik Ingyenes 1 videó (07:10)
A FEM3 café felvétele - 2016. június 27.
Radiesztézia 20.000 Ft 13 videó (5:30:05), 2 pdf
Hartmann sugárzás, Curry sugárzás, Vízér, törésvonal, Szent György vonal és Ley vonal, érc telér mérésének elmélete és gyakorlata. Légköri sugárzások. Aurák, csakrák...
Lakáshoroszkóp 45.000 Ft 7 videó (8:00:44), 2 pdf
Ezzel a módszerrel pontosan ki tudjuk számolni, hogy lakásunk, irodánk egyes területei egy adott időszakban milyen célra felelnek meg leginkább.
Kínai asztrológia 45.000 Ft 10 videó (13:06:56), 2 pdf
A kínai asztrológia legmagasabb szintű technikája. Nem csak az év állatjegye alapján végezzük a személyiség elemzést, hanem a perc is fontossá válik egy ember analízisénél.
Mi az a I-Ching Ingyenes 1 videó (05:05)
Szilvásy Judit bemutatja az eredeti kínai jóslási technikát egy konkrét kérdés kapcsán
I Ching 25.000 Ft 5 videó (4:11:19), 1 pdf
Három érme hatszori feldobása során megrajzolunk egy hexagramot. Ennek értelmezéséből tudjuk meg az Univerzum válaszát a feltett kérdésünkre...
Egyedül vagy? 12.000 Ft 9 videó (2:27:13), 1 pdf
Az ember társas lény! Szinte mindent megteszünk, hogy megtaláljuk párunkat, és ha már megtaláltuk, kapcsolatunk az örök boldogság forrásává váljon számunkra...
Logó, arculat 13.000 Ft 14 videó (1:55:46), 1 pdf
Névjegykártya - Logó - Brand - Arculat

A névjegykártya Te vagy, mutatja sikeredet. Már egyetlen rosszul tervezett vonal akár a logóban tönkreteheti a vállalkozást. Ezért kell a Feng Shui szempontjait ismerni, hogy bennünket energetizáló névjegykártyát, logót, arculatot tudjunk létrehozni.
Mi az a Feng Shui? Ingyenes 1 videó (04:14)
Mi az a Feng Shui? - az Otthon Tv felvétele
Mire jó a Feng Shui? Ingyenes 1 videó (52:41)
Mire jó a Feng Shui? - beszélgetés - A Hatoscsatorna felvétele - Női szemmel - 2014.11.19.
FS tanácsadás Ingyenes 1 videó (11:29)
Az RTL klub felvétele - 2017.03.19
Egészség, szerelem Ingyenes 1 videó (05:11)
Az RTL klub Fókusz felvétele - Feng Shui vendégségben Cooky-nál és Sütő Enikőnél - 2014. november
Párkapcsolat Feng Shui Ingyenes 1 videó (06:24)
A FEM3 café felvétele - 2016. november 7.
Feng Shui karácsony Ingyenes 1 videó (06:44)
A FEM3 café felvétele - 2016. december 14.
Otthon, otthon Ingyenes 1 videó (49:46)
Szilvásy Judit a Duna Tv Ridikül című műsorában - Adás: 2021. március 29.
Váltsuk valóra... Ingyenes 1 videó (04:16)
Szilvásy Judit bemutatja Váltsuk valóra álmainkat Feng Shuival című könyvének második - DVD-mellékletet is tartalmazó - kiadását
Rendezzük át... Ingyenes 1 videó (03:34)
Szilvásy Judit bemutatja Rendezzük át lakásunkat Feng Shuival egy sikeresebb életért című könyvének második, átdolgozott kiadását
Út a boldogsághoz... Ingyenes 1 videó (05:43)
Szilvásy Judit bemutatja Feng Shui - Út a boldogsághoz című könyvét, mely sok-sok színes képpel, ábrával, táblázatokkal, és közérthető magyarázatokkal mutatja be a párkapcsolati Feng Shui legrejtettebb titkait is.
Konyha, étkező, nappali Ingyenes 1 videó (04:28)
Részlet Szilvásy Judit: Lakásunk életünk tükre című videójából
Feng Shui Bolt Ajánlott könyveink Havi lakáshoroszkóp Mi ez? Az előfizetés módja Éves orvoslás Legfrissebb szám Korábbi számok

Tanácsadás - Házhoroszkóp készítés

Ez a módszer a legerőteljesebb technika, amellyel jobbá lehet tenni családok életét, egészségét, sikerét. A világ több híres épülete e technika alkalmazásával épült, hogy hosszú ideig szolgálni tudja tulajdonosának sikerét.

A házhoroszkóp készítését a világszerte elismert Feng Shui mestertől, a Hong Kong-i Raymond Lo-tól tanultam, akinél kiemelkedő eredménnyel vizsgát is tettem, és pecsétes oklevéllel rendelkező Feng Shui mesterré avattak.

Az épületet élőnek tekintjük

A Házhoroszkóp (korábbi nevén Repülőcsillag Iskola) szerint minden épület, lakás, iroda élőnek tekintendő. Ily módon rendelkezik születési horoszkóppal (ez tulajdonképpen az építés és az első beköltözés időpontja), és önálló személyiséggel is, mivel van "arca és háta".

Minden épület ugyanakkor más-más irányba néz, ami meghatározza az oda érkező energia minőségét. Gondoljunk csak a keleti napfelkelte hangulatára, majd a nem kevésbé szép, ám egészen más légkört árasztó nyugati naplementére. Egy-egy helyiség természetes megvilágítása a fekvéstől, tájolástól is függ, így esik meg, hogy minden lakásban másképp érezzük magunkat.

Miután elkészítem a ház horoszkópját felhasználva a tájolást és az építési időpontot, megvizsgálom, hogy az egyes helyiségekben lévő energiák hogyan hatnak a lakókra, dolgozókra.

Ezt követően jöhetnek a különféle javaslatok az adott helyiség használatára vonatkozóan. Egy tanácsadó évről évre, hónapról hónapra ki tudja számolni az aktuális lehetőségeket.

Általános szabály:

A pozitív év, hónap energiája természeten segít a lakás különféle energiáin, ezen időszakokban a család, vállalkozás előtt több pénzkereseti lehetőség nyílik meg, vagy javuló emberi kapcsolatokat és egészségi állapotot tapasztalnak.

A lakók energetikai struktúrája és az épületrészek között tehát kölcsönhatás van. Attól függően, hogy hol található a tartózkodási helyünk egy épület energetikai rendszerében, harmóniában, vagy konfliktusban leszünk környezetünkkel. Ez úgy nyilvánul meg az életben, hogy az ott működő energiák tudat alatt folyamatosan erősítenek, vagy gyengítenek bennünket.

"A ház és a helyiség nagyobb, mint az ember" - mondja a Feng Shui egyik alapszabálya. A kapcsolatok szövevénye még egy kissé komplikálódik, ha nem csak az ember és a helyiség közötti kapcsolatot, hanem az idődimenziót is figyelembe vesszük. Minden időszak - úgymint: év, hó, nap, napszak - összefügg az elemekkel, s ez által jellemző energetikai minősége van. Minderről bővebb felvilágosítást ad az ún. Feng Shui kalendárium. Az idő tehát - az Öt Őselem rendszere alapján - kölcsönhatásba lép a helyiség és az ember energetikai struktúrájával harmóniát, vagy konfliktust teremtve.

Az idő dimenziója 20 éves periódusokra van felosztva. 2004. február 4-én a 8-as korba léptünk, amely energiaváltást jelent. Lehet, hogy az addig sikeres helyek ezentúl inkább pechet okoznak, és lesznek olyan helyek, amelyek ettől kezdve jó energiákat tudnak termelni, amelyeket érdemes kihasználni. Ha nem ismerjük ezeket a helyeket otthonunkban, nem tudjuk kihasználni a kapott esélyeket!

Tanácsadás:
Szilvásy Judit mérnök, Feng Shui tanácsadó
Tel.: +36 30 95 905 95
e-mail: szilvasy.judit@fengshui.hu