Szilvásy Judit okl. mérnök
Feng Shui tanácsadó
FENG SHUI TUDÁSTÁR
Hiszünk az önképzésben!
Online megrendeled...
Átutalással fizetsz...
Hozzáférésedet aktiváljuk...
... a többi rajtad áll!
2024 4.490 Ft 13 videó (3:11:02), 1 pdf
A 2024-es Feng Shui és kínai asztrológiai előrejelzés egy interaktív előadás, mely lakásod 2024-es Feng Shuiját is tartalmazza. Kalkulátorunk segítségével elkészíted kínai asztrológiai képletedet, és miközben Judit beszél, a képletedben megtalálod a személyesen neked szóló információkat. Ha lakásod méretarányos alaprajza is rendelkezésedre áll, további személyre szabott ismeretekhez juthatsz...
Globális energiaváltás 3.000 Ft 7 videó (1:08:42)
2024. február 4-én elkezdődik a 20 évig (2044-ig) tartó 9-es kor! Mit érdemes tudni a globális energiaváltásról? Tények, érdekességek az új korszakról.
Lakásunk életünk tükre 2.000 Ft 7 videó (1:26:47)
A Feng Shui dióhéjban - Mi az a Feng Shui? Mire jó? Mit kezdjek vele? A film választ ad ezekre a kérdésekre, és széleskörű betekintést nyújt e tudomány kincsestárába. A film a "Váltsuk valóra álmainkat Feng Shuival" című könyv DVD melléklete.

Ha a Formaiskola anyagrészre van érvényes előfizetésed, ezeket a videókat ott külön előfizetés nélkül díjmentesen megnézheted!
Formaiskola 45.000 Ft 18 videó (15:18:14), 4 pdf
Ez a videó-összeállítás mindenkinek ajánlott! Itt kapod meg a Feng Shui szemlélet alapjait, és megérted az élet miértjeit.
9*Ki asztrológia 15.000 Ft 3 videó (4:03:37), 2 pdf
Feng Shui asztrológia a 9 csillag Ki rendszerrel, amely megnöveli a térbeli Feng Shui eredményességét. Gua számok és jellemzésük, karakterszám, energetikai szám
Tájolás Ingyenes 1 videó (03:38)
Részlet Szilvásy Judit: Lakásunk életünk tükre című videójából
Iránytű iskola 25.000 Ft 16 videó (4:59:42), 3 pdf
Az iránytű használata. A ház centruma, a nyolc irány. Lakók lehetőségei. Lakás üzenete. Jó és rossz irányok. Házalak javítása, életminőség, orvoslás...
Üzleti Feng Shui 30.000 Ft 6 videó (7:03:35), 2 pdf
Névjegykártya tervezés, logók vizsgálata, üzletkiválasztás, iroda- és üzlet berendezése. Feng Shui méretek. Asztalok, székek, színek. Arcelemzés
Kert Feng Shui 15.000 Ft 3 videó (4:09:10), 2 pdf
A környezet vizsgálata, épület színek, kerti tárgyak helye, formája, színe. (kerítés, kerti tó, melléképület, kerti sütő, útvezetés, stb)
Feng Shui piknik Ingyenes 1 videó (07:10)
A FEM3 café felvétele - 2016. június 27.
Radiesztézia 20.000 Ft 13 videó (5:30:05), 2 pdf
Hartmann sugárzás, Curry sugárzás, Vízér, törésvonal, Szent György vonal és Ley vonal, érc telér mérésének elmélete és gyakorlata. Légköri sugárzások. Aurák, csakrák...
Lakáshoroszkóp 45.000 Ft 7 videó (8:00:44), 2 pdf
Ezzel a módszerrel pontosan ki tudjuk számolni, hogy lakásunk, irodánk egyes területei egy adott időszakban milyen célra felelnek meg leginkább.
Kínai asztrológia 45.000 Ft 10 videó (13:06:56), 2 pdf
A kínai asztrológia legmagasabb szintű technikája. Nem csak az év állatjegye alapján végezzük a személyiség elemzést, hanem a perc is fontossá válik egy ember analízisénél.
Mi az a I-Ching Ingyenes 1 videó (05:05)
Szilvásy Judit bemutatja az eredeti kínai jóslási technikát egy konkrét kérdés kapcsán
I Ching 25.000 Ft 5 videó (4:11:19), 1 pdf
Három érme hatszori feldobása során megrajzolunk egy hexagramot. Ennek értelmezéséből tudjuk meg az Univerzum válaszát a feltett kérdésünkre...
Egyedül vagy? 12.000 Ft 9 videó (2:27:13), 1 pdf
Az ember társas lény! Szinte mindent megteszünk, hogy megtaláljuk párunkat, és ha már megtaláltuk, kapcsolatunk az örök boldogság forrásává váljon számunkra...
Logó, arculat 13.000 Ft 14 videó (1:55:46), 1 pdf
Névjegykártya - Logó - Brand - Arculat

A névjegykártya Te vagy, mutatja sikeredet. Már egyetlen rosszul tervezett vonal akár a logóban tönkreteheti a vállalkozást. Ezért kell a Feng Shui szempontjait ismerni, hogy bennünket energetizáló névjegykártyát, logót, arculatot tudjunk létrehozni.
Mi az a Feng Shui? Ingyenes 1 videó (04:14)
Mi az a Feng Shui? - az Otthon Tv felvétele
Mire jó a Feng Shui? Ingyenes 1 videó (52:41)
Mire jó a Feng Shui? - beszélgetés - A Hatoscsatorna felvétele - Női szemmel - 2014.11.19.
FS tanácsadás Ingyenes 1 videó (11:29)
Az RTL klub felvétele - 2017.03.19
Egészség, szerelem Ingyenes 1 videó (05:11)
Az RTL klub Fókusz felvétele - Feng Shui vendégségben Cooky-nál és Sütő Enikőnél - 2014. november
Párkapcsolat Feng Shui Ingyenes 1 videó (06:24)
A FEM3 café felvétele - 2016. november 7.
Feng Shui karácsony Ingyenes 1 videó (06:44)
A FEM3 café felvétele - 2016. december 14.
Otthon, otthon Ingyenes 1 videó (49:46)
Szilvásy Judit a Duna Tv Ridikül című műsorában - Adás: 2021. március 29.
Váltsuk valóra... Ingyenes 1 videó (04:16)
Szilvásy Judit bemutatja Váltsuk valóra álmainkat Feng Shuival című könyvének második - DVD-mellékletet is tartalmazó - kiadását
Rendezzük át... Ingyenes 1 videó (03:34)
Szilvásy Judit bemutatja Rendezzük át lakásunkat Feng Shuival egy sikeresebb életért című könyvének második, átdolgozott kiadását
Út a boldogsághoz... Ingyenes 1 videó (05:43)
Szilvásy Judit bemutatja Feng Shui - Út a boldogsághoz című könyvét, mely sok-sok színes képpel, ábrával, táblázatokkal, és közérthető magyarázatokkal mutatja be a párkapcsolati Feng Shui legrejtettebb titkait is.
Konyha, étkező, nappali Ingyenes 1 videó (04:28)
Részlet Szilvásy Judit: Lakásunk életünk tükre című videójából
Feng Shui Bolt Ajánlott könyveink Havi lakáshoroszkóp Mi ez? Az előfizetés módja Éves orvoslás Legfrissebb szám Korábbi számok

Tanácsadás - Menete

 1. A tanácsadás első lépését neked kell megtenni! Felhívsz telefonon, vagy írsz egy e-mailt, mert ráébredsz, hogy valami nem kerek az életedben: nem jönnek a bevételek, gyarapodnak a kintlévőségek, folyton beteg valaki a családban, nem érzitek jól magatokat otthon, párkapcsolatod nem úgy alakul, ahogy szeretnéd, nem találnak meg a kedvező lehetőségek, a munkahelyeddel nem vagy megelégedve, a munkatársi viszonyok nem megfelelőek... Átbeszéljük, pontosítjuk a feladatot.
  Van lehetőség személyes konzultációra és online tanácsadásra is.

 2. Összegyűjtöd a szükséges adatokat (lásd a Mi szükséges hozzá? menüpontban), és e-mailben elküldöd nekem a szilvasy.judit@fengshui.hu e-mail címre.

 3. a) A helyszíni tanácsadás a helyszínen történik, nagyjából 2 - 3 órát vesz igénybe a feladat nagyságától függően.
  b) Online konzultáció esetén a kidolgozott alaprajzot visszaküldöm, ezt kinyomtatod. Skype-on képernyőmegosztással látod az én képernyőmet, amint mutatom és elmagyarázom a megoldandó feladatokat. Ezeket a kinyomtatott alaprajzra jegyzeteled.
  A tanácsadáshoz (a. és b. pont) tartozik a Feng Shui Tudástárban található Lakásunk életünk tükre című videó, mely a Feng Shui alapjait és működését mutatja be. Ezen kívül kapsz még egy 40 oldalas írásos anyagot, amelyben nem csak az elmélet, hanem a szimbólumok leírása is szerepel.
  c) Egyórás konzultáció történhet az irodámban, vagy online (mint a 3. b. pont) A konzultáció a Chi áramlásának áttekintését, valamint az életterületek meghatározását és aktiválását foglalja magába. Ezek meghatározásához szükséges a ház, lakás alaprajza. Ezzel a konzultáció be is fejeződik.

 4. A tanácsadást követő három hónapban bármi kérdésed van a megvalósítással kapcsolatban, bátran hívj fel, hisz mindkettőnk érdeke, hogy olyan megoldásokhoz juss, melyek javítanak életed minőségén.

A módszer, amit használok, a legerőteljesebb technika (ötvözi a Forma-, Iránytű-, Repülőcsillag Iskola, Kilenc Csillag Ki asztrológia és a Ba-Zi eszközeit. Bővebben lásd a Házhoroszkóp készítés menüpontban).
Családok cégek sokaságán segítettem már, hogy sikeresebben jobban éljenek vagy működjenek. Természetesen van olyan, hogy az épület rossz Feng Shui-ja (kedvezőtlen tájolása - használata - elrendezése - színe) miatt arra kérem az ügyfelet, keressünk másik ingatlant. (Például: Hány olyan kisbolt van, bárki is bérli üzlete számára, mindig csődbe megy. Vagy abban a lakásban már az x-edik pár válik el) De természetesen egy alapos Feng Shui vizsgálat után azt is megállapíthatom, hogy egy egyszerű funkció-cserével (pl. hálószoba áthelyezésével, a nappali bútorainak átforgatásával, bejárati ajtó áthelyezésével) remek Feng Shui jön létre, amelynek az energiái pozitívan hatnak a lakók életére, és megtörténik a kívánt pozitív hatás.

A tanácsadás kiterjed a helyiségek optimális berendezésére, színek, kiegészítők alkalmazására, életterületek aktivizálására, aktív/passzív idők meghatározására, személyiség elemzésre. A problémák feltárása után a cél a jobb életszínvonal, családi kapcsolat, üzletmenet, a harmónia megteremtése.

A legjobb, ha már a telek kiválasztásánál kezdődik a család és a tanácsadó között a munka. Egy jó tájolású épület max. 40 évig tudja jól szolgálni lakóit.

Ha már kész lakásról / épületről van szó, akkor a jó Feng Shui - vagyis hogy a láthatatlan jó energiák életünk menetét szolgálják - létrehozható megfelelő színekkel, kiegészítőkkel, átrendezéssel, és megfelelő funkció választással.

A Feng Shui tehát arra való, hogy használatával harmonikus családban, sikerekkel telve, jobban éljünk. Filozófiáját céltudatosan követve lépésről lépésre megvalósíthatjuk álmainkat.

Tanácsadás:
Szilvásy Judit mérnök, Feng Shui tanácsadó
Tel.: +3630 95 905 95
e-mail: szilvasy.judit@fengshui.hu