Budapest, XII. ker. Tamási Áron u. 37.
Mobil: +36 30/63-111-38
Megrendelések személyes átvétele:
kedd, 10 - 18 óra!

Tanácsadás

Szilvásy Judit okl. mérnök, Feng Shui tanácsadó-oktató
telefonon elérhető 16h után : 06/30 95 905 95
email: fengshui@fengshui.hu
 
Hogyan történik a terek "Feng Shuizása"?

A Feng Shui eszköz arra, hogy a bennünket körülvevő világot ne legyőzendő ellenségnek tekintsük, hanem elvei segítségével összhangot teremtsünk a külső és belső világunk között.

Bárhol vagyunk, formák és színek vesznek körül bennünket; ügyelni kell arra, hogy ezek ne gátolják, hanem erősítsék egymást. Ehhez sokszor nem kell más, csupán egy jól elhelyezett tükör, egy csokor virág, egy színes kendő, egy szélcsengő, esetleg egy kis kristály. A Feng Shui tanácsadó megállapítja a Chi lüktető áramlatait a lakásban/házban, és elemzi milyen befolyást gyakorolnak az egyes területekre.

Ha megszüntetjük a kiegyensúlyozatlanságokat, javul a lakók/dolgozók egészségi állapota, hangulata és ez kihat az élet minden területére.

A lakó- és üzlethelyiségekben végrehajtott meggondolatlan változtatások, tervezések veszélyes hatással lehetnek a ház lakóira. Ez a jelenség egy előkészítetlen, hanyagul végrehajtott sebészi beavatkozáshoz hasonlítható, amely csak ronthat a beteg állapotán. Tehát minden egyes változtatást alaposan meg kell fontolni.

Vizsgáljunk meg egy elgondolkodtató példát a Feng Shui hatékonyságáról!

Egy férfi munkahelyet szeretett volna változtatni, de a rá nehezedő nyomás miatt nem jutott ideje arra, hogy komolyabban elgonolkodjon a lehetőségein. Íróasztala ugyanis közvetlenül a fal előtt állt, és háttal ült az iroda bejárati ajtajának, miközben dolgozott. Tehát nem volt sem perspektívája, sem áttekintése a munkájáról. Amikor a Feng Shui-elvek alapján íróasztalát megfordították, hogy átlássa az egész irodát, egyben szellemi értelemben is szélesedett a látóköre. Két nap múlva új állást talált.

A Feng Shui azonban nem csodaszer, amellyel minden problémát orvosolni lehet, de segítsége annyit jelent, mint egészségben és harmóniában élni. Ha meg akarjuk változtatni környezetünk előnytelen adottságait, tegyük meg: ha életünk minősége javul, már megérte.


Feng Shui szaktanácsadás - irodára, üzlethelyiségre, otthonra referenciákkal

A tanácsadás kiterjed a helyiségek optimális berendezésére, színek, kiegészítők alkalmazására, életetterületek aktivizálására, aktív/passzív idők meghatározására, személyiség elemzésre.
A tanácsadás típusai (az alkalmazott Iskolák alapján), és további lehetőségek:

  1. Repülőcsillag és Iránytű Iskolával: a tanácsadáshoz szükséges lakás/iroda mérethelyes alaprajza, tájolása, a lakók/dolgozók születési adatai. Cég esetében a cégalapítás időpontja, a cég névjegykártyája, logója, továbbá az épület építésének időpontja. A tanácsadás a helyszínen történik. A Feng Shui a házat élőnek tekinti. Ezért a Repülőcsillag Iskola külön energia térképet/horoszkópot állít fel lakásra/épületre, és előre meghatározza a lakók/dolgozók/vezetők potenciális lehetőségeit adott időszakokra. (Jó időszakok jobbá tétele, a rossz időszakok enyhítése, kivédése.) Évenkénti Feng Shui felülvizsgálat ugyancsak a helyszínen.
  2. Egyórás konzultáció, a tanácsadás alaprajz alapján a Tamási Áron utcai irodánkban.
  3. Sorselemzés négyoszlopos sorsmeghatározással. Az elemzéshez szükséges a pontos születési időpont. (év, hó, nap, óra, perc) Sorsunk javítása a kezünkben van. Ez a különleges asztrológiai módszer az 5 Őselemre épül. Életünk jobb-rosszabb menete az elemek (víz, fa, tűz, föld, fém) arányainak változásaival bizonyítható. És ha tudjuk melyik elemből mikor van több, mikor van kevesebb, akkor az elemeket egyensúlyban tudjuk tartani megfelelő étkezéssel, színek használatával, megfelelő elemű munka végzésével.
  4. Lakások/irodák Feng Shui alapján történő lakberendezése. Lakberendezőink egy igazi OTTHONT varázsolnak Önnek.
  5. Tértisztítás - egy válás, egy új lakásba való költözködés,vagy egy nagyobb betegség után - a lakás energiáinak felfrissítésével kezdődhet az új lendületes élet. A tértisztítás a helyszínen történik.

Részletes információ és időpont egyeztetés a Feng Shui Centrumban
Tel.: 06/ 30 63 111 38,
e-mail: fengshui@fengshui.hu

Szilvásy Judit telefonon elérhető 16h után: 06/30 95 905 95
email: fengshui@fengshui.hu

 

 

 

 

 v-to.info - a Velencei tó térségének e-lapja
www.janbelteriajto.hu
design HORICOM
clear